DVS '33 Ermelo E2 6 - 2 (3 - 2) BAS JO11-1
26-9-2009, 09:00 uur
Sportpark DVS, Sportlaan 27 Ermelo

BAS E1 blijft zichzelf verbeteren!

Ondanks het derde achtereenvolgende verlies waren de trainers meer dan tevreden over het vertoonde spel. In de eerste helft liet BAS E1 zeker zien dat het in de 1ste klasse thuis hoort, maar kon het (nog) niet doorzetten naar de 2de helft. Maar het lijkt erop dat BAS E1 zichzelf in een rap tempo aan het verbeteren is.

Het vroege vertrek was duidelijk iets te vroeg, veel onduidelijkheden en spelers die zich te laat melden, maar ondanks dat kon BAS E1 om 08:07 uiteindelijk toch vertrekken. Doordat veel spelers te laat kwamen moest er in Ermelo snel worden omgekleed, ze kunnen het blijkbaar toch wel, en moest er een hele korte warming-up gedaan worden om precies te starten om 09:00. Volgende keer op tijd jongens!

De korte warming-up werd dan ook meteen afgestraft door DVS’33 die na 3 minuten het doel al wisten te vinden. BAS werd langzaam wakker en de mouwen werden even goed opgestroopt. De verdediging bestaande uit Hidde, Wesley, Lorenzo en Bé pakten na een mindere week hun goede spel uit de eerste wedstrijden weer op en zo kon er veel druk worden gezet op de helft van DVS’33. Waar Wesley vooral uitblonk in het passen was het Lorenzo en Bé die de ballen afpakte. Hidde liet zien dat hij, als leider van de verdediging, (gelukkig) nog steeds vertrouwen in BAS E1 heeft. Ga zo door Hidde! Ook Dana keepte weer een goede pot en had weer een paar belangrijke reddingen, ook het uit de goal komen ging al een stuk beter!

Dit resulteerde dan ook in twee mooie doelpunten waar de man of the match bij beide goals een aandeel in had. Leander tikte de eerste binnen na een voorzet van Ruben, om vervolgens de tweede zelf voor te bereiden. Leander had met goeie passes en snelle acties een groot aandeel in de aanvallen van BAS en word daarom ook dik verdiend man of the match. Ook al had niemand raar opgekeken als Hidde werd verkozen tot man of the match, maar helaas kan er maar één als man of the match worden gekozen.

Ook Wouter blonk uit in zijn acties en zijn passes, maar kon jammer genoeg niet zijn verdiende doelpunt maken. De linkerkant krijgt duidelijk vorm met Wouter die als Messi door de verdediging kan snijden, maar ook steeds beter op het juiste moment weet te passen en Wesley voelt dat goed aan. Ruben speelde heel goed in de eerste helft en de trainers waren erg blij met Ruben zijn assist. Helaas kon hij er in de tweede helft geen perfect vervolg aan geven, maar met hard werken herstelde hij zich goed. Alfred had de regels voor een bakje patat aangescherpt, maar Bas kon na zijn tweede bakje patat op rij er geen derde aan toevoegen. Deze week weer scherp trainen en dan kan je zaterdag je derde bakje patat verdienen.

De goede eerste helft had BAS duidelijk opgebroken en DVS’33 liep verdiend uit tot een 6-2 overwinning, maar de trainers voelen dat er een overwinning aan zit te komen. Misschien volgende week tegen Berkum E3. Alles steun is welkom!

Eigendoel

Leander Touw

DVS '33 ERMELO E2 - BAS JO11-1: 6 - 2 (3 - 2)

3' doelpunt 1 - 0
8' doelpunt 1 - 1  Leander Touw (Ruben Stuifzand)
11' doelpunt 1 - 2  Eigendoel (Leander Touw)