Hatto Heim E1 8 - 0 (3 - 0) BAS JO11-1
5-9-2011, 18:45 uur
't Achterveen, Konijnenbergerweg 1 Hattem

Hatto Heim E1 maatje te groot voor BAS

Op maandagavond 5 september 2011 stonde de derde, en tevens laatste, bekerwedstrijd van het voetbalseizoen 2011-2012 op het programma. In Hattem moest aangetreden worden tegen Hatto Heim E1, de koploper in de bekerpoule en de komende najaarscompetitie acterend in de hoofdklasse. Kortom, op papier een zeer zware dobber voor BAS E1.

BAS E1 was voor deze wedstrijd geheel compleet. Met Bas van Leunen als keeper en Aimen El Achek en Dion van Asselt als wissel werd om 18.45 uur afgetrapt op het mooie complex van Hatto Heim. De bespiegelingen vooraf dat BAS E1 een zware wedstrijd tegemoet ging, werd direct waarheid. Hatto Heim E1 zette vanaf het beginsignaal BAS E1 onder druk en creëerde de nodige kansen. Het was met name aan onze keeper Bas van Luenen te danken dat het de ruststand slechts 3- 0 in het voordeel van Hatto Heim was. BAS E1 kan hier weinig tegenover zette. Enkele schoten van Tijmen Stegeman, Bennet van Veen en Coen Grafhorst konden de goede keeper van Hatto Heim E1 niet verontrusten.

Na rust, met Tyrick Bodak als keeper, was het speelbeeld hetzelfde als in eerste helft. Een goed combinerend Hatto Heim E1 en een onder druk staand BAS E1. Het spel van Hatto Heim E1 leverde nog een aantal doelpunten op en helaas wist BAS E1 de kleine kansjes die gecreëerd werden, niet te verzilveren.
Met een 8 - 0 nederlaag in de pocket kon de terugreis naar Biddinghuizen worden ingezet.

Komende zaterdag staat de eerste competitiewedstrijd op het programma. In Zwolle wordt om 11.15 uur aangetreden tegen Be Quick E1.