SVI E3 2 - 0 (2 - 0) BAS JO11-1
24-9-2011, 09:30 uur
De Siggels, IJsselcentraleweg 9 Zwolle

BAS E1 weer met beide voeten op de grond

BAS E1 heeft de eerste nederlaag van het seizoen 2011-2012 geleden. In Zwolle stapte SVI E3 met een 2-0 overwinning het veld af.

Op zaterdag 24 september 2011 stond alweer de derde competitiewedstrijd van BAS E1 op het programma. Om 9.30 uur werd op een zonovergoten sportpark ‘De Siggels’ afgetrapt tegen SVI E3. Helaas vond deze wedstrijd plaats om een niet zo favoriete ondergrond van vele spelers van BAS E1: kunstgras dus. Bovendien kunstgras van de eerste generatie, geen fijne ondergrond derhalve. Vanaf het begin van de wedstrijd had BAS E1 veel moeite met het kunstgras. De bal stuiterde alle kanten op en vrijwel alle passes waren te hard.

Het duurde dan ook niet lang of SVI E3 had de eerste treffer achter onze keeper Leander Touw liggen. Een corner werd door SVI E3 rechtstreeks onze goal ingedraaid. Waar een achterstand in de voorgaande wedstrijden het signaal voor BAS E1 was om het initiatief naar zich toe te trekken, bleef dit vandaag, mede door het veld achterwege. BAS E1 liep de gehele tijd achter de feiten aan, SVI E3 was heer en meester op het veld. Het veldoverwicht van de Zwollenaren werd in de 21e minuut omgezet in een tweede treffer. Deze 2-0 was tevens de ruststand.

Na rust een iets beter BAS E1, echter de kleine kansjes waren helaas niet aan onze voorwaartsen besteed. Aangezien onze tegenstanders ook geen doel meer troffen, keerden wij met een 2-0 nederlaag naar huis. Een nederlaag die naast het barslechte kunstgras toch ook te wijten was aan gebrek aan inzet van BAS E1.

Volgende week mag BAS E1 gelukkig weer op gewoon gras spelen. Thuis zal om 9.00 uur aangetreden worden tegen WHC E1. Komt allen om BAS E1 aan te moedigen! Alle support kunnen ze goed gebruiken.

SVI E3 - BAS JO11-1: 2 - 0 (2 - 0)