BAS JO11-1 - ZAC E2 : 16-2

BAS JO11-1 16 - 2  ZAC E2
12-11-2011, 09:00 uur

BAS E1 haalt uit tegen ZAC E2

Op zaterdag 12 november 2011 heeft BAS E1 een monsterscore behaald. In Biddinghuizen werd ZAC E2 op een 16-2 nederlaag getrakteerd.

Voor BAS E1 stond op zaterdag 12 november 2011 de vierde thuiswedstrijd van het voetbalseizoen 2011-2012 op het programma. Op sportpark ‘De Schelp’ was ZAC E2 de tegenstander, de nummer laatst van competitie. Vanaf het begin was duidelijk dat BAS E1 de boventoon voerde. Binnen een minuut lag nummer één achter de doelman van ZAC E2. Tyrick Bodak stond na een afgeslagen corner op de goede plek om de 1-0 in de touwen te schieten.

Na dit eerste doelpunt volgden er voor de rust nog zes: Coen Grafhorst driemaal, Tijmen Stegeman éénmaal en Bennet van Veen éénmaal wisten de arme keeper van ZAC E2 het nakijken te geven. Onze keeper, Jibelino Kinango, kreeg twee schoten van afstand, beiden op de lat,te verwerken. Het wederom talrijk aanwezige publiekvermaakte zich opperbest waarbij er zelf woordspelletjes langs de lijn werden gespeeld (betrokkenen weten wat hier bedoeld wordt).

Na rust een zelfde spelbeeld. Een veel sterker BAS E1 en een ZAC E2 dat er sporadisch uitkwam. Het telraam moest er bij gehaald worden. Uiteindelijk stond er een score van 16-2 in het voordeel van BAS E1 op het scorebord. Na rust wisten Bennet van Veen vijfmaal, Coen Grafhorst driemaal en Leander Touw éénmaal het net te vinden.
Na deze overwinning staat BAS E1 bovenin de middenmoot van de 1e klasse met 16 punten uit 9 wedstrijden en een doelsaldo van 41 doelpunten voor en 23 doelpunten tegen. Met nog twee wedstrijden voor de boeg moet BAS E1trachten deze mooie positie te behouden.

Na afloop werden de jongens door Stephan Vuyk op een welverdiend frietje getrakteerd. Voor Stephan was dit de laatste wedstrijd voordat hij op wereldreis gaat. Stephan: Bedankt voor alles en veel plezier in Azië, Australië en Nieuw Zeeland.