BAS JO11-1 - Be Quick'28 E1 : 4-5

BAS JO11-1 4 - 5  Be Quick'28 E1
10-12-2011, 10:00 uur

BE Quick E1 haalt revanche tegen BAS E1

Zaterdag 10 december 2011 heeft BAS E1 de vriendschappelijke wedstrijd tegen BE Quick E1 met 4-5 verloren.

Met een volledige selectie werd op zaterdag 10 december 2011 aangetreden tegen een BE Quick E1. Een bekende tegenstander voor BAS E1, aangezien beide teams elkaar ook al in de najaarscompetitie van het voetbalseizoen 2011-2012 getroffen hadden. In de eerste competitiewedstrijd was het BAS E1 dat in Zwolle met een 4-2 overwinning aan de hal was gegaan.
Onder een flauw zonnetje op deze koude ochtend was het Be Quick E1 dat het beste uit de startblokken schoot. Het was aan onze keeper Leander Touw te danken dat de nul op het scorebord bleef staan. Na zes minuten was het BAS E1 dat, tegen de verhouding in, op voorsprong kwam. Na een mooie aanval gaf Tijmen Stegeman een perfecte assist op Bas van Luenen, 1-0. Lang kon BAS E1 hier niet van genieten, was zes minuten later stond er een 1-2 tussenstand op het scorebord. Wat slap verdedigen van Biddinghuizer kant gaf Be Quick E1 de mogelijkheid om tot twee keer toe Leander Touw te verschalken. Na deze achterstand ontspon zich een waar voetbalgevecht, met kansen voor beide doelen. Het was BAS E1 dat als eerste het doel weer wist te treffen. Een afgeslagen corner werd door Tyrick Bodak tot doelpunt verheven, 2-2. Vlak hierna was het weer Be Quick E1 dat aan de beurt was, 2-3. Voor rust was hiermee de koek nog niet op. Een toegekende vrije trap werd door Coen Grafhorst op fraaie wijze achter de Zwolse doelman gewerkt. De vrije trappen en corners van Coen Grafhorst worden zo langzamerhand een belangrijk wapen van BAS E1. In de slotseconde van de eerste helft wist Be Quick E1 met echt een schitterend doelpunt de ruststand op 3-4 te zetten.
Na rust een zelfde spelbeeld. Een op en neer golvend spel, met kansen voor beide doelen en twee keepers die zeer goed op dreef waren. Toch konden beide keepers niet verhinderen dat zij beiden nog één keer gepasseerd werden. Het was eerst BAS E1 dat scoorde. Een perfecte dieptepass van Dion van Asselt werd door Tyrick Bodak koelbloedig afgerond. Het doelpunt van Be Quick E1 even later was wederom een doelpunt van ongekende schoonheid. Wederom werd de bal in de kruising achter de kansloze Leander Touw geschoten.
Zo stond na een waar voetbalgevecht een 4-5 op het scorebord en had Be Quick E1 haar revanche. Volgende week wacht de laatste wedstrijd voor de kerst. In Haderwijk is VVOG E2 de tegenstander.

Tyrick Bodak

Coen Grafhorst

Bas van Luenen

BAS JO11-1 - BE QUICK'28 E1: 4 - 5

6' doelpunt 1 - 0  Bas van Luenen (Tijmen Stegeman)
8' doelpunt 1 - 1
12' doelpunt 1 - 2
17' doelpunt 2 - 2  Tyrick Bodak (-)
20' doelpunt 2 - 3
24' doelpunt 3 - 3  Coen Grafhorst (-)
25' doelpunt 3 - 4
42' doelpunt 4 - 4  Tyrick Bodak (Dion van Asselt)