BAS JO11-1 2 - 6  IJVV E1
Vriendschappelijke wedstrijd
14-1-2012, 11:00 uur

Stroeve start BAS E1 in 2012

BAS E1 is in de eerste wedstrijd van 2012 tegen een duidelijke nederlaag aangelopen. Na een 2-0 voorsprong moest BAS E1 met 6-2 het onderspit delven tegen IJVV E1.
Op zaterdag 14 januari 2012 moest BAS E1 aantreden tegen een bekende tegenstander: IJVV E1. In de najaarscompetitie werd in IJsselmuiden onder zeer winterse omstandigheden (de wedstrijd werd destijds gestaakt vanwege de hagel! Nu midden in de winter waren de weersomstandigheden optimaal) met 3 -3 gelijkgespeeld tegen IJVV E1. Vandaag zou moeten blijken wie van de twee de sterkte is.
Na een gelijk opgaand begin was het BAS E1 die als eerste het net wist te vinden. Een mooie voorzet van Coen Grafhorst wist Leander Touw achter de IJsselmuider doelman te werken, 1-0. Niet veel later werd het zelfs 2-0. Een scrimmage voor het doel van IJVV E1 werd door spits Coen Grafhorst doeltreffend afgerond, 2-0. Het Biddinghuizer publiek ging er eens goed voor staan (zitten was er niet bij) maar kwam bedrogen uit. Het was voornamelijk IJVV E1 dat ten aanval trok en het doel van Tyrick Bodak met menig schot onder vuur nam. Tyrick Bodak wist menig schot op zijn doel onschadelijk te maken, maar kon niet voorkomen dat IJVV voor rust tweemaal het net wist te vinden, 2-2 met de rust derhalve.
Na rust een veel sterker IJVV E1. BAS E1 kwam er niet echt meer uit en mocht uiteindelijk blij zijn dat IJVV E1 maar vier keer wist te scoren. Zo werd BAS E1 op een 6-2 nederlaag getrakteerd.
Later dit jaar krijgt BAS E1 nog haar revanche. In de voorjaarscompetitie van het voetbalseizoen 2011-2012 treffen beide teams elkaar weer. Alsdan zal BAS E1 weer compleet zijn, nu waren Bas van Luenen en Bennet van Veen afwezig.

Coen Grafhorst

Leander Touw

BAS JO11-1 - IJVV E1: 2 - 6

4' doelpunt 1 - 0  Leander Touw (Coen Grafhorst)
8' doelpunt 2 - 0  Coen Grafhorst (-)