Nunspeet E2 4 - 2 (2 - 1) BAS JO11-1
24-3-2012, 09:00 uur
De Wiltsangh, Sportlaan 1 Nunspeet

BAS E1 vindt het geluk niet aan haar zijde

Zaterdag 24 maart 2012 heeft BAS E1 de uitwedstrijd tegen Nunspeet E2 met 4-2 verloren. Een enigzins geflateerde nederlaag voor de jongens van BAS E1.
Onder fantastische weersomstandigheden moest BAS E1 vandaag aantreden tegen Nunspeet E2. Om 9.00 uur werd afgetrapt en ontspon zich een mooie voetbalwedstrijd waarbij het spel op en neer golfde. Door BAS E1 werd een aantal mooie aanvallen op de mat gelegd, hetgeen overigens ook gezegd kan worden van Nunspeet E2. In de negende minuut was het BAS E1 dat het eerst mocht juichen. Een afgeslagen aanval werd knap door Leander Touw onderschept en koelbloedig afgemaakt, 0-1. Waar het Biddinghuizer publiek hoopte dat de jongens de lijn doortrokken, dacht Nunspeet E2 hier duidelijk anders over. Het Biddinghuizer doel, ditmaal verdedigd door Bas van Luenen, werd veelvuldig onder vuur genomen maar samen met zijn verdedigers Tyrick Bodak, Dion van Asselt en Jibelino Kinango wist Bas van Luenen met het nodige kunst en vliegwerk het doel schoon te houden tot de 22e minuut. In deze minuut liet Nunspeet E2 de op dat moment verdiende gelijkmaker aantekenen, 1-1. Voor rust wist Nunspeet nog éénmaal doel te treffen waardoor er een 2-1 ruststand op het scorebord op kwam.
Na rust een beter BAS E1. Menig mooie aanvallen over meerdere schijven werden op de mat gelegd, maar het zogenaamde 'afdrukken' was vandaag niet aan BAS E1 besteed. Goed keeperswerk van de doelman van Nunspeet E2 en gebrek aan een nodige dosis geluk voorkwamen een Biddinghuizer doelpunt. Na twaalf minuten in de tweede helft kreeg BAS E1 echter toch loon na werken. Wederom een mooie aanval werd door Bennet van Veen prachtig voor de goal van Nunspeet E2 gebracht waardoor het voor Leander Touw een koud kunstje was om zijn tweede doelpunt van de dag aan te tekenen. Het Biddinghuizer publiek ging er nog maar eens goed voor zitten (of beter gezegd staan in het fantastische zonnetje), zouden de jongens nu doordrukken? Helaas, één minuut later zette Nunspeet E2 de 3-2 op het scorebord. BAS E1 kon weer opnieuw beginnen. Nunspeet E2 werd door BAS E1 ver teruggedrongen op eigen helft, maar de verdiende gelijkmaker volgde niet. Het was zelfs Nunspeet E2 dat nog een keer scoorde zodat de wedstrijd met een teleurstellende 4-2 nederlaag voor BAS E1 werd afgesloten. Een niet verdiende overwinning voor Nunspeet E2, maar ja, daar kopen we niets voor.
Rick Aernaudts en Remon Claassen waren teleurgesteld: 'Wij voetbalden vandaag heel behoorlijk, maar het geluk was vandaag niet aan onze zijde. Jammer. Het zit ons op dit moment niet even mee, klutsballen vallen verkeerd en vaak zit er net weer een voetje of been tussen als wij er dreigen uit te breken. Volgende week maar weer proberen'.
Komende zaterdag, 31 maart 2012 is ASVD E2 de tegenstander. BAS E1 speelt om 9.00 uur thuis. Komt allen BAS E1 aanmoedigen. Deze steun kan BAS E1 momenteel goed gebruiken!

Leander Touw

NUNSPEET E2 - BAS JO11-1: 4 - 2 (2 - 1)

9' doelpunt 0 - 1  Leander Touw (-)
22' doelpunt 1 - 1
25' doelpunt 2 - 1

37' doelpunt 2 - 2  Leander Touw (Bennet van Veen)