BAS JO11-1 - Hierden E1 : 3-6

BAS JO11-1 3 - 6  Hierden E1
25-2-2012, 09:00 uur

BAS E1 nog niet ontwaakt uit winsterslaap

Op zaterdag 25 februari 2012 heeft BAS E1 de vriendschappelijke wedstrijd tegen Hierden E1 met 6-3 verloren.
Nadat Koning Winter weer uit Nederland is vertrokken, is het weer de beurt aan de voetbalschoenen in plaats van schaatsen. Na twee trainingen was vandaag Hierden E1 de tegenstander. Een tegenstander die net als BAS E1 actief is in de Eerste Klasse.
Op papier zou het derhalve een aardige pot moeten worden.
Na het beginsignaal was het BAS E1 dat ten aanval trok. Na circa vijf minuten was het raak. Een mooie aanval kwam voor de voeten van Tijmen Stegeman terecht. Die bedacht zich geen moment en liet de Hierder doelman kansloos, 1-0. Na dit doelpunt liet BAS E1 de teugels wat vieren en was het Hierden E1 dat meer ten aanval trok. Door wat nochalant verdedigen van Biddinghuizer kant boog Hierden E1 de 1-0 achterstand om in een 4-1 ruststand. Conclusie op basis van de eerste helft was dat er voordat de competitie weer hervat wordt, er het nodige werk te verrichten is.
Na rust een op en neer gaande wedstrijd waarin beide team nog tweemaal het net wisten te vinden. Voor BAS E1 wisten Tyrick Bodak en Bennet van Veen te scoren. Eindstand 3-6. Voor BAS E1 een wijze les voor de start van de voorjaarscompetitie.

Bennet van Veen

Tyrick Bodak

Tijmen Stegeman

BAS JO11-1 - HIERDEN E1: 3 - 6

5' doelpunt 1 - 0  Tijmen Stegeman (Bennet van Veen)
9' doelpunt 1 - 1
17' doelpunt 1 - 2
22' doelpunt 1 - 3
24' doelpunt 1 - 4
29' doelpunt 2 - 4  Tyrick Bodak (Bennet van Veen)
33' doelpunt 2 - 5
35' doelpunt 2 - 6
38' doelpunt 3 - 6  Bennet van Veen (-)

Opstelling BAS JO11-1 (1-2-1-2-1):