BAS JO11-1 - IJVV E1 : 1-2

BAS JO11-1 1 - 2 (0 - 2) IJVV E1
17-3-2012, 09:00 uur

Net niet voor BAS E1

Zaterdag 17 maart 2012 heeft BAS E1 de competitiewedstrijd tegen IJVV E1 nipt verloren. Na een 0-2 ruststand wist BAS E1 nog terug te komen tot 1-2, maar helaas, vanuit Biddinghuizer perspectief, bleef het hierbij.
Op een zonnig sportpark moest BAS E1 aantreden tegen een bekende tegenstander, IJVV E1. Ter voorbereiding op de voorjaarscompetitie had BAS E1 hier al tegen gevoetbald en met 6-2 verloren. Op papier een moeilijk opgave dus.
Om 9.00 uur werd er afgetrapt. Vanaf begin werd duidelijk dat het deze ochtend wederom een moeilijke opgave zou worden. IJVV E1 zette BAS E1 vast op eigen helft, maar het was BAS E! dat in goed uitgevoerde counters gevaarlijker was. Zo waren Tijmen Stegeman en Leander Touw dicht bij de openingstreffer. Echter halverwege de eerste helft kon de Biddinghuizer keeper, Aimen El Achek, de gang naar het net maken. Uit een mooie aanval van IJVV E1 werd de spits bereikt die genadeloos in de lange hoek toesloeg: 0-1. Na dit openingsdoelpunt stroopte BAS E1 de mouwen op golfde het spel heen en weer. Helaas as het wederom IJVV E1 dat het net wist te vinden. Een scrimmage voor het doel van Aimen El Achek werd over de lijn gewerkt, 0-2. Met deze tweede treffer was tevens de ruststand bereikt.
Na rust een aanvallend BAS E1 dat met hard werken menig kans afdwong. Helaas waren deze kansen, mede door goed keeperswerk van de IJsselmuider goalie, niet aan Tijmen Stegeman, Coen Grafhorst en Bas van Luenen besteed. Toch was het BAS E1 dat de zogenaamde 'Anslusstreffer' op het scorebord wist te zetten. Na een goede aanval draaide Tijmen Stegeman zichzelf goed vrij en wist de IJsselmuider doelman met een schot kansloos te laten, 1-2. Met nog voldoende tijd op klokken en onder aanmoediging van het aanwezige publiek probeerde BAS E1 de gelijkmaker te fabriceren. Helaas was het geluk niet aan Biddinghuizer zijde, zodat IJVV E1 met een 1-2 huiswaarts keerde.
Na afloop was leider Remon Claassen duidelijk: 'Een goede wedstrijd van onze jongens. Voor het zelfde geld eindigt deze wedstrijd in een gelijkspel, en dat zou niet eens onverdiend zijn. De inzet en strijdlust vandaag was top en biedt veel perspectief voor de komende wedstrijden. Hopenlijk kunnen wij deze lijn doortrekken'.
Volgende week speelt BAS E1 een uitwedstrijd tegen Nunspeet E2. Vertrek om 7.45 uur. Toeschouwers zijn uiteraard welkom!

Tijmen Stegeman

BAS JO11-1 - IJVV E1: 1 - 2 (0 - 2)

14' doelpunt 0 - 1
20' doelpunt 0 - 2

37' doelpunt 1 - 2  Tijmen Stegeman (-)

Opstelling BAS JO11-1 (1-2-1-2-1):