BAS JO11-1 - WVF E1 : 0-12

BAS JO11-1 0 - 12 (0 - 7) WVF E1
25-8-2012, 09:00 uur

Moeilijk begin voor BAS 'E1'

BAS E1 is het seizoen zaterdagmorgen niet bijzonder goed begonnen. Door vakanties mistten er nog de nodige spelers, wat goed te zien was in het veld. De vervangers uit de E2 en E3 deden het naar behoren, maar WVF was wel een paar maatjes te groot. Uiteindelijk werd het in Biddinghuizen 0-12.

Aimen en Anis el Achak, Tyrick Bodak en Elijah Requena genoten nog van een welverdiende vakantie, waar Coen Grafhorst op het laatste moment toch aan de selectie kon worden toegevoegd. Cas Groot Koerkamp, Jasper Schmidt(E2) en Maarten en Thijs van Overloop(E3) kwamen het team versterken.

Het was direct wel duidelijk dat het voor BAS een zware morgen zou worden. WVF was direct de bovenliggende partij en BAS liep vooral achter de tegenstander en de bal aan. Bij rust keek de ploeg dan ook tegen een 0-7 achterstand aan, maar de tweede helft bood nog wat perspectief. Er werd beter verdedigd en daardoor kreeg BAS iets meer vat op de tegenstander. Dit resulteerde in kansen voor Bart Knorren en Jasper Schmidt, maar beide konden het net niet vinden.

Uiteindelijk stokte de teller van WVF op twaalf, tegenover nul van BAS. "Het was gewoon een moeilijk begin, mede door de vele wijziging in de selectie. Woensdag zijn we compleet, hopelijk gaan het dan wat beter. De tweede helft biedt in ieder geval wat meer hoop", laat trainer Wouter Foppen weten.

Woensdag speelt BAS E1 de tweede wedstrijd in de beker. Het gaat dan op bezoek bij SV Epe E1. Die wedstrijd begint om 18.30 uur!

Opstelling BAS JO11-1 (1-2-1-2-1):