BAS JO11-1 - Reaal Dronten E1 : 2-5

BAS JO11-1 2 - 5 (0 - 4) Reaal Dronten E1
14-9-2013

Reaal Dronten maatje te groot voor BAS.

Zaterdag stond de eerste competitiewedstrijd op het programma. Tegenstander was Reaal Dronten E1. Iedereen was aanwezig dus konden we voor het eerst met een complete groep een wedstrijd spelen.

Vanaf het begin was het duidelijk dat Reaal net een maatje te groot voor ons was. De ploeg kreeg in de beginfase al meerdere kansen. De eerste goal viel dan ook al snel. Een ingestudeerde corner werd binnen gekopt door een speler van Reaal. BAS kreeg geen grip op de wedstrijd en Reaal bleef kansen creeren. Het 2e doelpunt bleef ook niet lang uit. Een afstandschot kon niet goed verwerkt worden door Cas en de bal verdween achter hem in het goal. 0 - 2. Niet veel later was het in een bijna zelfde situatie weer raak! Een schot vanaf rechts werd binnen geschoten in de verre hoek. 0 - 3. BAS kreeg een paar kleine kansjes via Niek en Yassir alleen zij konden het goal niet vinden. Vlak voor rust werd het ook nog 0 - 4. Een afstandschot werd door de spits van Reaal aangeraakt en verdween achter Cas het goal in. 0 - 4 was de ruststand.

Na de rust was het spelbeeld hetzelfde. Reaal had het balbezit en de kansen. Maar een goed keepende Cas voorkwam een grotere achterstand. Toch kwam de 0 - 5 op het scorebord. Een meer dan terechte tussenstand. Reaal was scherper en won bijna alle duels. BAS creerde bijna geen kansen. Toch scoorde we nog een ere treffer. Het was Furkan die eerst nog balverlies leed, maar zich goed terug vocht en Yassir vrij voor de keeper zette. Die faalde oog in oog met de keeper niet en tekende voor de 1 - 5 tussenstand. Niet veel later kwam ook nog de 2 - 5 op het scorebord. Het was andermaal Furkan die Yassir vrij voor de keeper zette. Yassir passeerde de keeper en schot de bal in het lege goal. 2 - 5 was dan ook de uitslag. Een betere 2e helft waarmee we verder kunnen. Volgende week wacht er een uitwedstrijd tegen DSV.

Man van de wedstrijd: Jurre Kluit