BAS JO11-1 - Swift '64 E1 : 2-9

BAS JO11-1 2 - 9 (0 - 4) Swift '64 E1
15-3-2014, 09:00 uur

Slap BAS verliest van Swift'64

Vandaag stond er een competitiewedstrijd op het programma tegen Swift. De voorbereiding op de wedstrijd was te rommelig. Justin was niet heel fit en Mike was te laat.

We begonnen goed aan de wedstrijd en kregen een paar goede kansen, die alleen niet benut werden. De eerste de beste keer dat we niet goed het duel ingingen leverde gelijk een tegengoal op. De was blijkbaar een gevoelige tik, want daarna kwamen we amper nog aan kansen toe en was Swift duidelijk beter. De tegengoals vielen snel achter elkaar. Niet goed ingrijpen achterin leverde een onnodige achterstand op. Toch kregen we voor rust nog een paar goede kansen. Ze werden zoals wel vaker de laatste weken niet benut. Het leverde een 0-4 ruststand op.

Na de rust stond Mike op goal, die verving Justin die echt niet meer verder kon. Weer leken we goed te beginnen aan een helft, maar de eerste de beste kans van Swift was weer raak. En nog zoals in de eerste helft vielen na de eerste goal al snel de 2e en 3e tegentreffer. De stand was inmiddels opgelopen naar 0-7. Een wat geflatteerde tussenstand, maar Swift maakte de kansen en fouten van ons goed af. Daarna leek Swift ook wat gas terug te nemen. We konden daardoor nog 2 keer tegen scoren. Eerst was het na een mooie aanval via Mike, Cas en Furkan waarna Yassir kon afronden. De andere was een goede actie van Cas kon Yassir weer de bal binnenschieten. Uiteindelijk scoorde Swift nog 2 keer en was de eindstand 2-9. Misschien was de uitslag niet helemaal terecht, maar als je niet vol een duel ingaat en met weinig beleving speelt wordt het moeilijk een wedstrijd zoals deze te winnen.

Volgende week staat er een wedstrijd tegen t'harde E2 op het programma. Hopelijk gaat het dan beter en kunnen we wel de punten pakken.

Man van de wedstrijd: Furkan Genc