OWIOS E2 3 - 9  BAS JO11-1
5-9-2015, 10:30 uur
Bovenmolen, Bovenheigraaf 19 Oldebroek

Helaas niet genoeg om verder te mogen in de beker!

Een druilerige zaterdagochtend op weg met de spelers van BAS-E1 naar Oldebroek waar ze de bekerwedstrijd tegen de E2 mochten spelen.
Aan supporters zou het deze dag niet liggen, want gewapend met paraplu stonden er minstens zoveel bas-fans langs de lijn als supporters van de tegenstanders.
Na de warming-up kon het spel beginnen met Kyan en Kevin als eerste reserve. De tegenpartij was goed wakker, had een aantal mooie passes, Silvijn een aantal goeie reddingen.
De spelers van BAS hadden duidelijk nog geen koffie gedronken en waren hun plek in sommige gevallen een beetje kwijt. Toch was de wedstrijd echt al wel begonnen. Een mooi hard schot van Tim op het doel bereikte helaas de keeper. De tegenpartij wist het doel goed te bereiken waardoor de score al snel 1-0 was.
De bal was deze minuten veelal voor BAS op de verkeerde helft van het veld. Een hoekschop van Oldebroek maakte goeie kans als Olaf de bal niet zo mooi had weggekopt! Verre uitgooi Silvijn, Bram neemt aan bij de middenlijn, passt naar Tim die helaas net naast het doel schiet.
Een tweede doelpunt van Oldebroek laat niet lang op zich wachten. De trainer beslist snel: Tim richting verdediging en Lars in de spits (samen met Bram die daar al stond). Kyan mag zijn broer Olaf overnemen die last van zijn knie heeft. En dan lijkt er enige actie in te komen: een mooie ingooi van Jasper naar Lars, deze laatste passeert 2 tegenstanders en scoort! 2-1
Nu Jasper op reserve en Kevin in het spel met zijn snelle benen. De bal is nog steeds veel bij Silvijn in de buurt die nog een paar mooie reddingen heeft. De redding van uit een corner mocht helaas niet baten. De stand is 3-1
Silvijn weet bal richting middenveld te krijgen waar Kevin ‘m mooi weg kopt naar Kyan. Deze doet een goeie pass naar Tim. BAS blijft redelijk in balbezit. Een strakke ingooi van Kyan naar Bram. En Yes, Bram scoort: 3-2 maar we zijn er nog lang niet. Bas lijkt wat meer in balbezit, maar dit is hard werken. Kyan weet een verre bal over de keeper heen te knallen, zo het doel in: 3-3
Een super voorzet van Tim naar Lars mist helaas net het doel. Voor rust weet Thijs de bal strak langs te keeper te krijgen en is het 3-4
In de pauze is er denk ik een flinke pep-talk geweest of zat er cola in de water fles??? De spelers waren wakker!!!!!! Een hele mooie pas van Jasper naar Bram, naar Kevin die vervolgens heel wat tegenstanders passeert, een prachtige voorzet doet, maar er stond jammer genoeg niemand voor het doel om het af te maken. Een volgende mooie voorzet van Bram: Lars tikt de bal er netjes in en zorgt voor een punt: 3-5
Kyan deed nog een poging van ver op t doel, maar raakte paal. De harde knal van Bram bereikt wel het doel: 3-6…….eindelijk, ze zijn los, onze BAS-spelers! Een hoekschop van de tegenstanders weet Olaf goed uit doel te schieten.
Onze hoekschoppen worden allemaal mooi door Bram genomen: deze keer een prachtig schot voor het doel, Kevin precies op de goeie plek en kopt m er prachtig in.
Het achtste doelpunt staat op naam van Bram en Thijs mag deze wedstrijd net als voor de pauze afsluiten met een doelpunt: Een mooie eindstand: 3-9.
Helaas niet genoeg om verder te mogen met de bekerwedstrijd!