VSCO '61 E1 5 - 0  BAS JO11-1
12-9-2015, 08:45 uur
De Heughte, Zwarteweg 15 BG Oosterwolde GLD

E 1 begint aan de competitie

Vandaag onze eerst uitwedstrijd tegen VSCO '61 E1 in Oosterwolde. Het is prima voetbalweer en de jongens hebben er zin in… De warming up verloopt heel soepel , je kan zien dat ze goede instructies hebben gehad… Stipt 8.45 begint de wedstrijd. Bram heeft het aan het begin meteen al druk met corners nemen. Het wordt spannend, VSCO heeft 2 goede kansen. Gelukkig gaat de eerste op de paal en de 2e net naast. Maar ook wij hebben kansen Kyan geeft een mooie pass, helaas kan Lars er net niet bij. Kevin poort iemand en laat zien wat hij in huis heeft. Na 8 minuten is het 1-0 en na 10 minuten wordt het vlak na de wissel 2-0…… Thijs is ook lekker aan het voetballen, maar helaas zijn poging mag net niet slagen… Tim, Bram, Olaf en Kyan doen hun uiterste best, maar onze tegenstanders zijn erg goed in overspelen.. ( ze zijn al 5 jaar een team) en daardoor moet Silvijn hard aan het werk.
Na een aantal reddingen gaan we toch met 3-0 de rust in…
Ze gaan weer van start. Lars en Jasper hebben nog mooie kansen maar helaas die bal wil er maar niet in….
Tim rent de benen uit zijn lijf maar kan een 4-0 niet voorkomen.
De tegenstander heeft hands en er moet eigenlijk een strafschop komen, helaas wordt dit een vrije trap. Lars neemt deze, maar helaas.. En dan valt ook nog de 5-0.
Afijn om een lang verhaal kort te maken…. de tegenstander was iets beter.