BAS JO11-1 9 - 2 (6 - 2) Genemuiden SC E2
26-9-2015, 09:00 uur

Een mooie zaterdag in september.

In de kleedkamer waren de mannen nog niet helemaal uitgeslapen volgens de leiding. Maar na het omkleden was het eerst tijd voor een groepsfoto voor de BAS-site.
De warming-up werd gedaan in een mooie ochtend zon. De wedstrijd (Kyan en Lars als wisselspelers) begon voortvarend met een mooie aanval van Bram, Kevin en Jasper die beheerst af ronde 1-0, het tweede doelpunt kwam tot stand door een mooie solo van Kevin dwars door de verdediging van Genemuiden. Het wordt al snel 2-1 omdat de spelers van BAS niet stonden op te letten. Maar na goede aanwijzigingen van Art, pakten ze de draad weer op en gingen ze weer richting het doel van de tegenstander met een mooie aanval over links waar Bram met veel overzicht Jasper vond en maar helaas net niet wist te scoren . In de tegen aanval kwam Genemuiden goed door, maar door sterk verdedigend werk van Tim eindigde deze aanval met een corner , deze corner werd over iedereen heen geschoten tot bij de laatste tegenspeler die met een mooie volley de bal achter Silvijn schoot. Deze tegengoal betekende een duidelijk signaal om de mouwen op te stropen en het ging snel , eerst een snelle ingooi van Lars op Jasper die de 3-2 maakt. Toen Kevin met een afstandsschot de 4-2 en de 5-2 van Kevin met links (oefening baat kunst), en de 6-2 van Kevin na goed door zetten na een mooie bal van Olaf. Dit was het einde van een goede eerste helft van de Mannen.
In de rust wordt de tactiek besproken voor het vervolg, in de tweede helft krijgt BAS een hoekschop die kort op Lars word genomen en hij schiet de bal richting de kruising maar wordt door de goalie op het nippertje gered dat was jammer maar goede poging. Het vertoonde spel golft meer op en neer maar door goed verdedigen van met name Thijs en doelman Silvijn scoren de gasten niet, maar het spel wordt slordiger en slordiger er wordt niet meer goed gecombineerd en verder dan afstandsschoten van Kyan en Kevin komen ze niet meer.
De ommezwaai in de tweede helft komt door een hachelijk moment van Tim die terug speelt op Silvijn maar de bal op paal schiet maar gelukkig niet in het doel. Dit maakt de spelers wakker en ze beginnen weer te voetballen en met name Lars krijgt het op zn heupen met mooie actie,de eerste gaat net naast maar bij de volgende actie soleert hij door de defensie van Genemuiden en geeft goed af op spits Kyan en die scoort7-2 met een intikkertje. Lars maakt vervolgens de 8-2 zelf ,na dat hij door de spelers was heen gepingeld. Het slotakkoord kwam op naam van Jasper 9-2 die na een goede wedstrijd de negende maakte ,er werd nog geroepen om de tiende maar er was te weinig tijd over. Einde wedstrijd maar na het douchen moest er nog gewerkt worden voor het internationale toernooi in België, iedereen had flessen verzameld om in te leveren bij de winkels, ze hadden goed hun best gedaan wat er ontstond een opstopping in de AH bij de automaat. Na het optellen van de verschillende bonnetjes was er genoeg geld opgehaald om de eerste aanbetaling te doen,en werden er al weer plannen gemaakt voor een volgende actie.
Mannen bedankt voor deze mooie dag en op naar de volgende wedstrijd.