Hulshorst E1 0 - 5 (0 - 3) BAS JO11-1
3-10-2015, 09:15 uur
De Eendracht, Brandsweg 3 Hulshorst

Mooie winst voor BAS E1.

Zaterdag 3 oktober stipt 08:15 uur vertrekt BAS E1 richting Hulshorst voor de wedstrijd tegen Hulsthorst E1. Op papier een lastige tegenstander.
De ouders die meegereisd zijn beginnen met een vers kopje koffie, terwijl de spelers zich aan het warmlopen zijn.
Bram en Tim beginnen de wedstrijd als reserve.
Klokslag 09:15 uur begint de wedstrijd.
Bas begint de wedstrijd goed en zet meteen druk op de helft van Hulshorst.
Via Jasper komt de bal bij Thijs, en deze schiet de bal naast. Keeper van Hulshorst schiet de bal uit, en komt in de voeten van Olaf terecht die de bal wederom op de helft van Hulshorst schiet. Kevin komt aan de bal en schiet, maar de keeper van Hulshorst staat zijn mannetje en houdt de bal tegen. Dan komt wederom Thijs met een schot op doel, via de keeper naast getikt. De hoekschop word genomen door Jasper, en gaat via het ijzer wederom naast het doel. Er komen steeds meer kansen voor BAS maar de bal verdwijnt nog niet in het net. Kyan en Lars testen de keeper nog een paar keer, maar nog steeds geen doelpunt. Thijs stuurt Kevin weg, en maakt zeer beheerst het eerste doelpunt voor BAS. Kevin krijgt na zijn doelpunt een publiekswissel en Bram komt voor hem in de plaats. Bram heeft zijn skills langs de lijn geoefend en maakt er meteen gebruik van in het veld. Via een mooie actie komt Bram langs zijn man, Thijs komt aan de bal en scoort de 0-2. Het spel speelt zich overwegend af op de helft van de Hulshorst. Een geweldige aanname van Jasper, maar het mocht niet tot een doelpunt leiden. Dan komt er een aanval van Hulshorst, maar de aanvaller mist het doel. Silvijn geeft de bal van achteruit mee met Olaf, deze stuurt Jasper weg op rechts, Jasper kan hard rennen maar kon de bal net niet binnen houden. Lars probeert het ook nog eens met een schot op de keeper, maar ook deze poging eindigt in de handen van de keeper. Jasper lukt het toch nog om de stand op 0-3 te zetten vlak voor rust.
De 2e helft begint voor BAS geweldig. De bal komt bij Kevin terecht en deze maakt meteen de 0-4. Dit keer geen publiekswissel. Hulshorst begint steeds beter te voetballen, en BAS E1 begint in te kakken.
Olaf speelt een geweldig wedstrijd en speelt zelfs een bal terug op Silvijn via zijn rug.
BAS begint weer te voetballen en je ziet dat meteen de kansen weer komen. Thijs herovert de bal op het middenveld, geeft deze mee met Kevin die de bal weer afspeelt aan Jasper. Deze weet wat zijn opdracht is, en scoort de 0-5. Dan toch eindelijk komt Tim in het veld voor de geblesseerde Jasper. Het was nog maar de vraag of Tim kon spelen, maar hij blijkt toch fit genoeg te zijn.
Silvijn moet nog 3 keer in actie komen om een tegendoelpunt te voorkomen. Ook BAS komt nog dicht bij een doelpunt via Lars, maar helaas gaat deze er niet in. In de slotminuten raakt Thijs nog geblesseerd, maar kan gelukkig door. Hulshorst komt nog een keer gevaarlijk door, maar Silvijn weet het doel schoon te houden in Hulshorst. Lars komt nog de laatste keer dicht bij het doel, maar ook hier weet de keeper de bal klemvast te nemen.
Na het nemen van de strafschoppen, barst het feest los in de kleedkamer.