WVF E2 4 - 5  BAS JO11-1
28-11-2015, 10:30 uur
De Weide Steen, Stinsweg 15 Zwolle

3 punten mee naar Biddinghuizen.

Uitslapen was het vandaag voor BAS E1. Om 10:30 uur spelen bij WVF (E2) in Zwolle.
Na een toeristische route komen we lekker op tijd aan. Na de warming up begint de wedstrijd in het zonnetje precies op tijd. Vanaf de eerste seconde zet BAS druk, wat binnen 2 minuten leidt tot het eerste doelpunt, gemaakt door Kevin.
BAS geeft 2 hoekschoppen weg, zonder resultaat voor WVF. Onze aanvoerder Thijs speelt een goede wedstrijd en staat zijn mannetje goed op het middenveld.
BAS is veelal aanwezig op de helft van WVF, Jasper krijgt een mooie voorzet, maar ziet zijn poging niet in het net belanden. Kyan wordt geraakt door de tegenstander en moet geblesseerd het veld verlaten. Met een prachtig schot in de 9e minuut weet Kevin zijn 2e doelpunt te maken.
Het gaat BAS voor de wind, en voor de 3e keer kan de keeper van WVF de bal uit zijn doel halen. Dit keer een eigen doelpunt. Dat er niet nog meer doelpunten zijn gemaakt is nog een wonder. Lars ziet zijn poging naast de paal verdwijnen, terwijl Bram de paal raakt in plaats van het net.
Tim staat een prachtige wedstrijd te spelen. De bal komt niet aan hem voorbij, en geeft mooie voorzetten.
Oef… Bram wordt neergelegd door een speler van WVF die met 2 benen in komt glijden. Ondanks dit kan Bram blijven voetballen en is nog meer gebrand om een doelpunt te maken.
De scheidsrechter fluit af voor de eerste helft, BAS gaat rusten met een stand van 1-4.
De rust heeft voor WVF goed gedaan, en BAS dacht de buit al binnen te hebben. Door wat gaten in de verdediging staat het al snel 3-4. Het gaat nog spannend worden ook. Bas herpakt zich zelf goed en probeert weer zijn eigen spel te spelen. Wanneer WVF er door komt staat Olaf daar altijd nog om de bal weg te werken. Wat blijft die jongen toch cool!
Mede door een mooie redding van Silvijn blijft de voorsprong voor BAS. Wanneer BAS voor de 5e keer het net vindt, slaat de scheidrechter een diepe zucht en buigt zijn hoofd. Hij heeft nu ook door dat BAS E1 een moeilijke ploeg is om te verslaan.
De toeschouwers langs de lijn hebben een spannende wedstrijd gezien, en nemen gelukkig 3 punten mee naar Biddinghuizen. Eindstand 4-5. Met nog 2 inhaalwedstrijden, is het hoogst haalbare voor BAS E1 de 3e plaats met maar 1 punt achterstand van de koploper.