BAS JO11-1 - Lelystad '67 E3 : 2-6

BAS JO11-1 2 - 6 (0 - 2) Lelystad '67 E3
13-2-2016, 09:00 uur

Eerste wedstrijd in de 1e klasse is een feit.

De eerste wedstrijd in de eerste klasse is een feit. Er werd op eigen veld gespeeld tegen Lelystad ‘67 E3. De velden waren mooi wit gekleurd en het was erg koud. Toch ging de wedstrijd door en moesten de bikkels aan de slag. Onder leiding van dhr. Evers ging de wedstrijd van start. Er werd begonnen met Silvijn op doel. Achter stonden Olaf en Kyan, in het midden Thijs en Tim en voorin Bram en Kevin. De wissels, Jasper en Lars, moesten hun krachten nog even sparen om later te kunnen knallen. In de eerste helft werd het als gauw 0-2. Jasper wordt gewisseld met Kyan. Een mooie redding van Silvijn voorkomt de 0-3. Lars wordt gewisseld met Tim. Art moet in actie komen om Thijs te verzorgen, die een elleboog tegen zijn neus kreeg. De verdediging is even zoek en weer moet Silvijn in actie komen. Wat een mooie redding! Bijna een eigen doelpunt uit een corner. Gelukkig gaat de kopbal van Thijs er niet in. Jasper laat mooie acties zien en gaat zelfs voor de bal liggen. Bram rent zijn tegenstander eruit. Olaf staat weer goed te verdedigen en haalt zelfs een bal uit het doel. Mooi samenspel door Kevin en Thijs. En dan is het rust. En nog steeds erg koud. Na de rust wordt het in korte tijd 0-5. Dan komt BAS weer in actie. Lars geeft een mooie pass op Kevin, die 1 op 1 komt te staan met de keeper. Hij schiet helaas net over. Later wordt Kevin onderuit gehaald door diezelfde keeper en weer moet Art in actie komen. Blijft hij ook lekker warm. Kevin wordt vervangen door Bram met zijn Feyenoord handschoenen aan. Die laat zich niet gek maken door het publiek en scoort meteen. 1-5! Daarna probeert Lars het ook, maar met een mooi schot beland de bal op de paal. Tim probeert het met een ver schot, maar die is net naast. Dan probeert Kyan het, maar ook die is net naast. De inzet van de mannen is goed, maar de bal wil er gewoon niet in. Aan de andere zijde nog wel, dus wordt het 1-6. En dan uiteindelijk zit het mee en kan Lars de eindstand op 2-6 zetten. En dan is het tijd voor een warme douche!