Lelystad '67 E2 5 - 1 (3 - 1) BAS JO11-1
30-4-2016, 10:00 uur
Langezand, Sportparkweg 5 Lelystad

Wedstrijdje in Lelystad.

We komen mooi op tijd aan op het sportpark, de jongens omkleden en de aanhang staan te wachten in de zon met een kop koffie. De warming -up duurt langer dan gewenst omdat er op het laatste moment voor een nieuwe scheidsrechter gezorgd moest worden.
Thijs begint als reserve en Lars was helaas ziek. De wedstrijd begint mat aan de kant van Bas, ze moesten nog even wakker worden, de conditie van het hobbelige veld help dan ook niet mee. De eerste kans is voor Bram na een ingooi van Kevin maar hij schiet voorlangs. Lelystad komt daarna al snel op 1-0, ze mogen bijna ongehinderd voetballen tot de bal er in ligt. Het gaat bijna mis als Kyan terugspeelt en Olaf bijna in eigen doel kopt maar Silvijn kan nog net redden.De gelijkmaker komt op naam van Thijs hij scoort namelijk met een kopbal (hadden de coaches niet verwacht). De goal komt tot stand na eerst een mooie aanval met Kevin ,Tim en Jasper die een corner krijgt aan rechter zijde van het veld die Bram voor geeft en door Olaf verlengt word naar Tim maar zijn schot wordt geblokt en toen weer een corner maar aan de andere kant en wederom door Bram genomen en zuiver op het hoofd komt van onze kopspecialist Thijs!!!
Twee minuten later is er commotie bij onze Bas jongens, ze staan te kijken en zien Lelystad scoren wat wij (als aanhang) niet zagen was dat de bal eerst in het zijnet wordt geschoten maar terug het veld in stuitert en ingeschoten wordt. Foutje van de scheids en dit word later in de rust door hem bevestigd, hij had dit ook niet gezien.
De 3-1 volgt na een snelle aanval van Lelystad en dan gaan de koppies hangen en de bal komt niet meer bij een medespeler ,einde eerste helft. Na de 4-1 voor Lelystad in de tweede helft komt BAS weer beter in het spel en er komen kansen voor Bram, Kevin, Jasper en Tim maar het laatst beetje geluk om te scoren ontbreekt maar geeft de burger moed voor de laatste wedstrijd .
Het slot akkoord is voor Lelystad en maakt wel 5-1 maar de wedstrijd was al gespeeld.