Hoevelaken E1 3 - 1 (2 - 1) BAS JO11-1
18-4-2016
Kleinhoven, Kerkepad 3 Hoevelaken

Hoevelaken E1 versus Bas E1.

Vandaag mogen onze jongens zich vast thuis omkleden voor de wedstrijd want we weten van te voren dat we krap in de tijd zitten. Vertrek 17.30 naar Hoevelaken in de spits met aanvang wedstrijd 18.30. Gelukkig hebben de rijdende ouders geen stress en gaan we eerst een ommetje maken richting Apeldoorn om de boys van de E1 vast de McDonalds te laten zien waar ze bij een overwinning mogen eten!!! Nu moet het toch wel goed komen! Het ommetje bij de begraafplaats is voor mij nog steeds niet duidelijk.
Maar we zijn er! Schoenen aan in de auto!!! Warming up gaat vast beginnen richting kleedkamer en uiteindelijk is er maar 10 minuten vertraging.
Wat we bij aanvang van deze (wed)strijd nog niet weten is dat Hoevelaken uit de hoofdklasse komt en onze jongens dus december nog 2 klassen lager speelden. De eerste helft beginnen Jasper en Olaf aan de zijlijn. BAS begint goed. In de tweede minuut lost Kevin een eerste schot op doel vanuit de verte maar raakt helaas de lat. Hoevelaken weet het veld goed te benutten, passeert Tim en Kyan en de 1-0 is een feit.
Ook BAS krijgt kansen. Een mooie voorzet van Bram, gevolgd door een kopbal van Thijs op t doel. Keeper schiet de bal weg, Tim krijgt deze voor zijn voeten en scoort van afstand de 1-1.
Mooie uitgooi Silvijn, Kevin verliest de bal, maar gelukkig weet Lars deze weer te redden. Het spel gaat door. Ondertussen tel ik toch even de mannen van de tegenpartij voor de zekerheid. Het lijkt of ze met meer man in het veld staan. Ze zijn continue bij de bal met 2 of 3 man……..ongelooflijk hoe snel en aanwezig ze zijn. Hoevelaken voor het doel, Tim probeert de bal nog uit het doel te redden. 2-1
De tegenpartij heeft veel balbezit.
Corner Bram, gevolgd door een kopbal van Kyan. Het mag niet baten.
Jasper weet een tegendoelpunt te voorkomen door de bal uit het doel te koppen.
Corner Bram, Lars schiet net over………..er zijn kansen over en weer. De verdedigers en Silvijn zijn goed wakker om tegendoelpunten te voorkomen. Olaf schiet een lange bal goed weg. Bram rent zich de benen onder het lijf vandaan……….gelukkig even rust………… in die rust wordt de strategie opnieuw besproken met Debbie en Tim en is er voor de supporters met blauwe lippen van de kou een warme bak koffie. Wat kan dat lekker zijn.

De tweede helft had een live verslag moeten zijn! BAS had heel wat enthousiaste leiders en aanwezige supporters langs de zijlijn. En het helpt want oooooh wat gaan ze er tegenaan, wat werken ze hard. Het is wachten op de laatste minuut. Helaas scoorde Hoevelaken in deze laatste seconden. 3-1 is de eindstand……….wij hebben van jullie genoten boys!!! En volgende keer gaan we die Mac halen.