Hatto Heim JO11-1 6 - 0  BAS JO11-1
1-2-2020, 08:30 uur
't Achterveen, Konijnenbergerweg 1 Hattem

Onderuit tegen Hatto-Heim

Zaterdag 1 februari werd in alle vroegte vertrokken naar Hattem, waar de jongens van BAS JO11-1 een wedstrijd moesten spelen tegen Hatto-heim JO11-1. Laatstgenoemde was in de najaarscompetitie actief in de 1ste klasse, waar het prima meedraaide, maar is ondanks dat toch in de 2e klasse geplaatst.

Al vroeg in de wedstrijd werd duidelijk dat de thuisspelende ploeg een maatje te groot was. Met een aantal uitstekende voetballers wist Hatto-Heim vanaf de eerste minuut gevaarlijk te worden. Ondanks het veldoverwicht van de thuisploeg, wist B.A.S. toch een vijftal grote kansen bij elkaar te spelen in de eerste helft. Helaas miste de scherpte in de afronding en gingen de roodhemden met een 2-0 achterstand de rust in.

Na rust bleef het spelbeeld onveranderd. Het enige verschil was dat Hatto-Heim de kansen nu wel af wist te maken. De score liep, ietwat geflatteerd, uit naar 6-0 en de jongens van B.A.S. gingen teleurgesteld richting kleedkamer.

Al met al een leerzame ochtend waarin de Biddinghuizenaren tot op zekere hoogte weerstand konden bieden aan een goed voetballende tegenstander, maar uiteindelijk dik verdiend verloren.

Volgende week staat de thuiswedstrijd tegen ESC JO11-2 op het programma. Er wordt om 9uur afgetrapt op Sportpark De Schelp. Tot dan!